Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen autarı sağlıklı aksiyon güfte konusu olduğu kucakin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kal konusu harekete destur vermesi gerekir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın müsait standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını belirlemek kucakin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya rast ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye düzen ve birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Başarılı bir tahliye tasavvurı, yer sarsıntısı, su taşkını ve yangın gibi afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar bırakma etmenize yardımcı olacaktır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet için tercih edilir.

Antrparantez, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangına dayanıklı kapıların sundurma kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli bedduaşap kapının namevcut olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın Yangın Kapısı Fiyatları baplarını yaşamımızın önemli bir parçbirliı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde mevcut insanların ve diğer zindeların yangın veya herhangi bir evgin konum esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, gestaltlması zaruri, kuruluşların vazgeçilemez unsurları beyninde konum almaktadır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page