Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, henüz çatı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Yangın ve ivedili gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu kanat temelı modellerde düzgülü kapı koluna misil. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip çıkmak, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı temin etmek sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en yönlü bedel politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya dosdoğru açılmaktadır.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir evgin kondisyon çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Başkaca yapı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine hail olabilir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kabilinden ivedi durumlarda içeriden sıkıntısız bir Yangın Merdiveni Kapısı dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini ciğereriye hapseder.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet yangın kapısı da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Tüm yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya işleri cihetiyle kapılar pert görmez.

Report this wiki page